Eteninvriezen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het niet of slechts ten dele uitkomen van de verstrekte verwachtingen in de teksten of in de afbeeldingen of filmpjes op deze site.

Eteninvriezen.nl besteedt de grootst mogelijke zorg aan de ontwikkeling en samenstelling van deze website. Eteninvriezen.nl geeft echter geen garantie of verklaringen ten aanzien van de juistheid van de verstrekte informatie. Eteninvriezen.nl accepteert geen aansprakelijkheid voor enige onjuistheden of ontbrekende informatie betreffende de inhoud van de site. Alle informatie kan, zonder voorafgaande kennisgeving, op elk moment door Eteninvriezen.nl worden gewijzigd of verwijderd.

Teksten op deze site zijn met zorg samengesteld en gebaseerd op diverse betrouwbare gegevens en bronnen. Foto’s of afbeeldingen die bij artikelen en pagina’s zijn geplaatst, vallen alle onder creative common-licenties of zijn privébezit van Eteninvriezen.nl. Eteninvriezen.nl is op geen enkele wijze verantwoordelijk of aansprakelijk voor welke directe of indirecte schade, hoe dan ook ontstaan, hetgeen verlies van data, gegevens of derving van inkomsten tot gevolg heeft, door gebruik van informatie/foto’s/afbeeldingen/video’s welke op deze website beschikbaar worden gesteld. Bent u van mening en kunt u aantonen dat een afbeelding en/of tekst uw intellectueel eigendom is? Neem dan contact met ons op.

Eteninvriezen.nl behoudt zich het recht voor om de gebruiker de toestemming te ontzeggen de webpagina te gebruiken en/of van bepaalde diensten die op de webpagina zijn aangeboden, gebruik te maken. In aansluiting daarop kan Eteninvriezen.nl de toegang tot de webpagina monitoren.

Handige glazen diepvriesbakjes

Kies bij voorkeur voor glazen diepvriesbakjes bij eten invriezen. Glas is de meest hygiënische optie om eten in de diepvries te bewaren. Met glazen bakjes heb je geen last van verkleuring door bijvoorbeeld rode pastasaus of inbranden van etensresten bij het opwarmen in de magnetron. Glazen diepvriesbakjes zijn vaak net iets duurder dan plastic bakjes, maar de glazen variant gaat veel langer mee.